ДОСТАВКА

          

                   Работно време

От Понеделник до Петък От 09:00ч до 18:30 часа

Събота-от 09:00ч до 14:00ч

Неделя-Почивен ден 


Срокът за доставка е от 1 до 2 работни дни след потвърждаване на поръчката.Поръчката трябва да съдържа актуален телефон за контакт с вас. Наш оператор ще се свърже с вас.

Важно: През 2019г. въведохме нов начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД и сключен договор със ЕКОНТ ЕКСПРЕС за извършване на услугата.

При заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава  документ от СПИДИ АД, също така и документ от ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва документа, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен превод.

Направената от вас поръчка по телефона се приема от оператора веднага.

След като направите вашата онлайн поръчка ние ще се свържем с вас по телефона за потвърждение.

След като потвърдите поръчаните продукти се изпращат в рамките на същия работен ден, или най-късно на другият.

Заявки направени след 16:00ч. се обработват на следващия работен ден. Заявки направени в Събота след 12:00ч. и в Неделя се обработват в Понеделник.

Доставката се извършва чрез куриерската фирма "Спиди"АД и ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
  и 
Пратките се доставят на посоченият от вас адрес. Ако не можете да приемете продукта на адрес, може да получите пратката от офис на куриерската фирма във вашия град.Провери има ли офис Speedy в твоя град https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices 
или офис на ЕКОНТ https://www.econt.com/find-office

Куриерската фирма доставя пратките от 8:30 до 17:30ч. всеки делничен ден, ако желаете да фиксирате точен час на доставката това ще ви струва 3,40лв. допълнително(фиксирания час от 10:30ч. до 16:00ч.).

В по-малките населени места (села) се доставят в дните, в които идват куриерите.

Плащането се извършва ПРИ ДОСТАВКАТА на стоката в брой на куриера.

Срок за доставка: 1 - 2 работни дни, след потвърждение на поръчката.

Начини за плащане

Пощенски Паричен Превод- вие заплащате стоката на куриера, които ви я доставя. 


Фактура- при получаване на фактура от нас е нужно да прикрепите документите издадени от Спиди АД или ЕКОНТ ЕКСПРЕС за Пощенски Паричен превод към фактурата

Важно: През 2019г. въведохме нов начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД и сключен договор със ЕКОНТ ЕКСПРЕС за извършване на услугата.

При заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП)Клиента получава  документ от СПИДИ АД, също така и от ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

По долу прилагаме нормативните основания въз основа на които не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен кредит:

Наредба №H-18 /13.12.2006

Чл. 3. (1)Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Указание №N_20_00_15_12_01_2011

Относно: измененията и допълненията на Наредба № Н-18 на министъра на финансите от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, обнародвани с ДВ бр. 49/2010 г.

 3.1. Нови видове плащания, при които отпада задължението за издаване на фискална касова бележка (чл. 3, ал. 1 чл. 25 от Наредбата).

По съществуващия до изменението ред задължението за издаване на фискална касова бележка не се отнасяше за случаите когато плащането се извършва по банков път. Отчитайки съвременното развитие в областта на платежните услуги към случаите, за които не е задължително издаване на фискална касова бележка са включени и плащанията чрез наличен паричен превод или чрез пощенски паричен превод. Изрично трябва да се обърне внимание, че това изключение се отнася за наличен паричен превод, извършен чрез дружество, лицензирано да извършва дейност по налични парични преводи по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Българската народна банка (БНБ) издава лиценз за извършване на дейност като платежна институция за извършване на дейност по налични парични преводи по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи (ЗПУПС). Българската народна банка води публичен регистър на лицензираните от нея платежни институции. Регистърът е достъпен по електронен път и се актуализира редовно (чл. 17, ал. 3 от ЗПУПС).

Комисията за регулиране на съобщенията регулира извършването на пощенските услуги в съответствие със Закона за пощенските услуги (ЗПУ) издава, изменя, допълва, спира, прекратява и отнема индивидуални лицензии за извършване на пощенски парични преводи. Комисията за регулиране на съобщенията вписва издадените индивидуални лицензии в специален регистър, който е публичен (чл. 50 от ЗПУ)По чл.52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя имате право да върнете закупената от нас стока в рамките на 14 дни, като трябва да са спазени следните условия:

Условия за връщане на закупена стока

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 14 / четиринадесет / дни от датата на покупката.Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани.Разпечатване и ползване се счита за нарушена цялост на опаковката.Стоката може да бъде върната чрез куриер.Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.След получаване на върната стока и прегледа й,стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента –по банкова сметка в 30 дневен законоустановен ред. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.

Не подлежат на подмяна следните стоки

Продукти с нарушена опаковка (скъсана) или използвани продукти не могат да бъдат върнати съгласно Чл.55 ал.2 точка 4 от ЗЗП. Същите могат да бъдат върнати в срок от 14 / четиринадесет / дни от закупуването им ако са с не нарушена опаковка и не използвани съгласно. Разходите по връщането на стоките са за сметка на клиента и не се възстановяват. В случай на връщане на закупен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката доставчика възстановява сумата по стойността на продукта в законоустановения ред. Всички разходи, които клиент е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за негова сметка. 

    ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ!  
1. 12 месечната гаранция не се нарушава при монтаж в неоторизиран сервиз!
2. За да важат гаранционните условия трябва да се запази, ДОКУМЕНТ ЗА ПЛАЩАНЕ КОЙТО СЕ ПРЕДОСТАВЯ ОТ КУРИЕРА (ЗА Пощенският Паричен Превод) и гаранционната карта!
3.Гаранцията на LED крушките НЕ се признава,  при нарушаване на оригиналния вид на LED крушките.
3. Не трябва да бъде нарушена опаковката на продукта!
За повече информация можете да се свържете с нашите любезни оператори на телефон :0887 97 16 71
Благодарим ви,че използвате нашите продукти www.LedWhitePro.com


ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ - ПО ЗАКОН 14 РАБОТНИ ДНИ СЛЕД ЗАКУПУВАНЕТО МУ !

   Всички продукти в онлайн магазина са с доказано качество и притежават нужните сетификати за качество от производителя, както и европейски сертификат за съответствие. Продуктите са фабрично тествани от производителя!

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА СМЯНА СЕ ИЗВЪРШВАТ ЗА ВАША СМЕТКА И СЕ ПРАЩАТ НА ПОСОЧЕНИЯ 
ОФИС НА ЕКОНТ ДО ПОИСКВАНЕ : 

За: Лед  Лайт  Про ЕООД
моб: 0887 97 16 71
гр.Стара Загора 
ОФИС НА ЕКОНТ "ЦАР ИВАН ШИШМАН" (ул.Христо Ботев 100)

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА СМЯНА СЕ ИЗВЪРШВАТ ЗА ВАША СМЕТКА И СЕ ПРАЩАТ НА ПОСОЧЕНИЯ ОФИС НА СПИДИ:

Услуга на спиди: СПИДИ "СТАНДАРТ 24" до поискване.
За: Лед  Лайт  Про ЕООД
моб: 0887 97 16 71
гр.Стара Загора 
до офис на Спиди № 84 до поискване.


При покупка в сайта се съгласявате с условията посочени по горе!
При други въпроси позвънете на tel.0887 97 16 71