ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ!

    ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ!  
1. 12 месечната гаранция не се нарушава при монтаж в неоторизиран сервиз!
2. За да важат гаранционните условия трябва да се запази , ДОКУМЕНТ ЗА ПЛАЩАНЕ КОЙТО СЕ ПРЕДОСТАВЯ ОТ КУРИЕРА (ЗА Пощенският Паричен Превод) и гаранционната карта!
3.Гаранцията на LED крушките НЕ се признава,  при нарушаване на оригиналния вид на LED крушките.
3. Не трябва да бъде нарушена опаковката на продукта!
За повече информация можете да се свържете с нашите любезни оператори на телефон :0887 97 16 71
Благодарим ви,че използвате нашите продукти www.LedWhitePro.com


Важно: През 2019г. въведохме нов начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД и сключен договор със ЕКОНТ ЕКСПРЕС за извършване на услугата.

При заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава  документ от СПИДИ АД, също така и документ от ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва документа, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен превод.

Начини за плащане

Пощенски Паричен Превод- вие заплащате стоката на куриера, които ви я доставя. 


Фактура- при получаване на фактура от нас е нужно да прикрепите документите издадени от Спиди АД или ЕКОНТ ЕКСПРЕС за Пощенски Паричен превод към фактуратаПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ - ПО ЗАКОН 14 ДНИ СЛЕД ЗАКУПУВАНЕТО МУ !

По чл.52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя имате право да върнете закупената от нас стока в рамките на 14 дни, като трябва да са спазени следните условия:

Условия за връщане на закупена стока

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 14 / четиринадесет / дни от датата на покупката.Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани.Разпечатване и ползване се счита за нарушена цялост на опаковката.Стоката може да бъде върната чрез куриер.Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.След получаване на върната стока и прегледа й,стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента –по банкова сметка в 30 дневен законоустановен ред. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.
ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ КЛИЕНТА ТРЯБВА ДА ПРЕДОСТВИ ТРИ ИМЕНА И БАНКОВА СМЕТКА (IBAN), ЗА ДА МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА СУМАТА.

Не подлежат на подмяна следните стоки

Продукти с нарушена опаковка (скъсана) или използвани продукти не могат да бъдат върнати съгласно Чл.55 ал.2 точка 4 от ЗЗП. Същите могат да бъдат върнати в срок от 14 / четиринадесет / дни от закупуването им ако са с не нарушена опаковка и не използвани съгласно. Разходите по връщането на стоките са за сметка на клиента и не се възстановяват. В случай на връщане на закупен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката доставчика възстановява сумата по стойността на продукта в законоустановения ред. Всички разходи, които клиент е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за негова сметка

   Всички продукти в онлайн магазина са с доказано качество и притежават нужните сетификати за качество от производителя, както и европейски сертификат за съответствие. Продуктите са фабрично тествани от производителя!

ВСИЧКИ ГАРАНЦИОННИ ПРОДУКТИ ЗА СМЯНА (ПОДМЯНА С НОВИ, ЗАМЯНА ) СЕ ИЗВЪРШВАТ ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА (КУРИЕРСКИТЕ УСЛУГИ СА ЗА ВАША СМЕТКА В ДВЕТЕ ПОСОКИ) И СЕ ПРАЩАТ НА ПОСОЧЕНИЯ ОФИС НА СПИДИ И НА ЕКОНТ: 

ОФИС НА ЕКОНТ ДО ПОИСКВАНЕ : 

За: Лед  Лайт  Про ЕООД , Стара Загора, България

моб: 0887 97 16 71

гр.Стара Загора 
ОФИС НА ЕКОНТ "ЦАР ИВАН ШИШМАН" (ул.Христо Ботев 100)


Услуга на спиди: СПИДИ "СТАНДАРТ 24 часа" до поискване:

За: 
Лед  Лайт  Про ЕООД
моб: 0887 97 16 71
гр.Стара Загора 
до офис на Спиди № 84 (
ул. ГЕО МИЛЕВ No 58) до поискване.


При покупка в сайта се съгласявате с условията посочени по горе!